Dr Petar Dinić

Dr Petar Dinić je završio Medicinski fakultet u Beogradu i specijalizaciju iz fiziologije na VMA. Magistrirao je na Medicinskom fakultetu u Torontu i radio doktorat iz oblasti neurofiziologije u Kolumbiji (SAD). Deset godina je predavao fiziologiju i stres menadžment na fakultetima u Torontu, Kolumbiji i Atlanti. Fakultet za hiropraktiku završio je u Atlanti (SAD), a zatim i specijalizaciju u trajanju od dve godine iz tehnike Atlas Ortogonal. Jedan je od četiri hiropraktičara u Evropi koji se bave ovom potpuno neosetnom metodom korekcije prvog vratnog pršljena – atlasa.

Doktor Dinić smatra da je u lečenju potrebna integracija različitih znanja i zalaže se za lečenje prirodnim putem, bez preterane i neopravdane upotrebe lekova i operacija. Pristupajući lečenju sa holističkog aspekta, smatra da medicina XXI veka treba da bude usmerena na podizanje nivoa zdravlja i otklanjanje uzroka obolevanja koji leže u nepravilnim životnim navikama, umesto da se svodi na puko suzbijanje simptoma lekovima.

VIDEO

Zadužbina Ilije Kolarca – Promocija knjige Duhovna medicina

RTS ORDINACIJA – NAMEŠTANJE ATLASA // Dr Petar Dinić – neurofiziolog i doktor

RTS ORDINACIJA – NAMEŠTANJE ATLASA // Dr Petar Dinić – neurofiziolog i doktor hiropraktike

Nameštanje Atlasa – UPOZORENJE SVIMA!!!-www.hiropraktika.com – Dr Petar Dinić

RTV PINK – Dobro Jutro – Jovana & Srdjan – dr Petar Dinic – 09.09.2016.

Korekcija atlasa metodom ATLAS ORTHOGONAL-DR Petar Dinic

Dr Petar Dinic – Hiropraktika

Dr Dinic Petar gostovanje

Zdravlje TV – PANAKEJA – 1. EPIZODA (HIROPRAKTIKA)

Nauka 2024 – Tehnika disanja

<!–Gostovanje Dr. Petra Dinica u jutarnjem programu na televiziji PINK kod Jovane & SrdjanaGostovanje Dr. Petra Dinica na televizijiGostovanje Dr. Petra Dinica na nacionalnoj televiziji RTS.Dr. Petar Denić savetuje i skreće pažnju za nameštanje Atlasa–>